Webfaqja e re, sistemi i njëjtë. Ju lutem vazhdoni duke klikuar në butonin KYÇU NË SISTEM.

Lajme

3 Gusht 2020

4 ofertat e GEP

Jeni biznes i fokusuar ne online dhe deshironi te perfitoni sherbim cilesor.

Zgjedh njeren nga 4 ofertat tona per dergesat tuaja kudo ne territorin e Kosoves.

Shërbim i garantuar!

Kryejmë këto sherbime :

✔ Pako te vogla
✔ Letra
✔ Thasë

si dhe te gjitha sherbimet tjera postare!