Webfaqja e re, sistemi i njëjtë. Ju lutem vazhdoni duke klikuar në butonin KYÇU NË SISTEM.

Lajme

1 Korrik 2020

Hapet pika e re te tregu-Fushë Kosovë

Per te qene sa me afer klienteve te saj dhe per lehtesimin e punes tuaj,

GEP ka vendosur per hapjen e pikes se re mu ne zemren e tregut te FUSHE KOSOVES.

Dorezimi i pakove per ju tashme eshte me i lehte, ku ju mund te dorezoni pakot tuaja ne piken tone ne treg dhe perfitoni prej çmimeve super te lira.

Brenda pak kohe po punojmë për realizimin e pikave furnizuese në të gjitha qytetet e Kosovës.