Webfaqja e re, sistemi i njëjtë. Ju lutem vazhdoni duke klikuar në butonin KYÇU NË SISTEM.

Lajme

19 Gusht 2020

Me 1 shtator hapet grupi i Dyqanit në Facebook

Dyqani platformë e tregtisë online, bën hapin e parë në tregun shqip-folës me hapjen e grupit në Facebook ku anëtarë të këtij grupi do jenë biznese të ndryshme të koncentruar në tregtinë online në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.

Hapja zyrtare e grupit do të bëhet me datën 1 Shtator 2020 me shumë oferta dhe produkte të ndryshme.

Bëhu pjesë e grupit duke klikuar këtu: https://www.facebook.com/groups/dyqani/